Carrière

Werken bij Sialtech

Bij ons heerst een collegiale en informele sfeer met veel ruimte voor eigen initiatieven. Sialtech telt ruim 30 medewerkers die zelfstandig of in kleine teams projecten uitvoeren. We hebben een gevarieerd team, waarvan tweederde al meer dan 10 jaar tevreden in dienst is. Dat zegt wel genoeg.  Voor al onze medewerkers zoeken we de juiste balans tussen eigen verantwoordelijkheid en begeleiding.

We blijven groeien en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent voor verschillende functies. Kom je ons team versterken?

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures op Indeed.nl.

Solliciteren

Stuur je (open) sollicitatie naar Jessica Vermeulen via j.vermeulen@sialtech.nl.

Veldwerk

Heb je een technische achtergrond en werk je graag buiten? Ben je enthousiast, nauwkeurig en gedreven? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Interne opleiding

Nog niet de juiste diploma’s op zak? We hebben een actief opleidingsbeleid voor zowel vakkennis als vaardigheden, waarbij werken en leren samengaan. Als junior veldwerker volg je een opleidingstraject van een jaar. Na het behalen van je certificaten en een audit mag je jezelf milieukundig veldwerker noemen.

Rijbewijs

Om op locatie te kunnen werken moet je kunnen autorijden. Nog geen B-rijbewijs? Geen probleem. We bieden de mogelijkheid om via ons versneld je rijbewijs te halen.

Stageplaatsen

Voor leerlingen van vmbo- en mbo-opleidingen hebben wij interessante en leerzame stageplaatsen die een uitstekende basis zijn voor je verdere loopbaan.

Kantoor

Interesse in een baan op ons kantoor? Jouw organisatievermogen en uitstekende contactuele eigenschappen zijn van harte welkom. Ook jouw kennis van en ervaring met veldwerk, administratie of logistiek kun je bij ons goed inzetten.