Carrière

Werken bij Sialtech

Bij ons heerst een collegiale en informele sfeer met veel ruimte voor eigen initiatieven. Sialtech telt ruim 30 medewerkers die zelfstandig of in kleine teams projecten uitvoeren. We hebben een gevarieerd team, waarvan tweederde al meer dan 10 jaar tevreden in dienst is. Dat zegt wel genoeg.  Voor al onze medewerkers zoeken we de juiste balans tussen eigen verantwoordelijkheid en begeleiding.

We blijven groeien en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent voor verschillende functies. Kom je ons team versterken?

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een: Planner – Projectcoördinator

Voor ons Hoofdkantoor in Houten zijn wij op zoek naar een ervaren Planner – Projectleider. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de planning en voorbereiding van geotechnische, milieutechnische en archeologische veldwerkzaamheden, zoals boren en bemonsteren van grond en grondwater.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het centrale aanspreekpunt zijn voor de opdrachtgever als het gaat over de planning, uitvoering en rapportering van veldwerkzaamheden;
 • Het bewaken van de voortgang van het project en inventariseren van risico’s. Je signaleert eventuele afwijkingen volgens planning en budget en stuurt bij waar nodig;
 • Ervoor zorgdragen dat veldmedewerkers het werk goed kunnen uitvoeren met het juiste materiaal;
 • Verantwoordelijk zijn voor het opvragen van prijzen, bestellen van materialen en het beoordelen van aanbiedingen van leveranciers;
 • Je hebt een coördinerende rol tussen buitendienst, externe adviseurs en andere projectleiders.

Wij vragen

 • Een afgeronde technische MBO of HBO opleiding met bij voorkeur relevante werkervaring;
 • Je beschikt over de volgende persoonlijke eigenschappen: proactief, planmatig en organisatorisch ingesteld, communicatief sterk, besluitvaardig, flexibel en samenwerkingsgericht;
 • Een rijbewijs B;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Woonachtig in de omgeving Houten.

Wij bieden

 • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede pensioenregeling.

Maar net zo belangrijk zijn

 • Een prettige, open en vooral informele bedrijfscultuur;
 • Ruimte en waardering voor initiatief en de vele mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van opleidingen en trainingen.

Over ons

Sialtech is een internationaal opererend veldwerkbedrijf met vier vestigingen in Nederland, dat gespecialiseerd is in milieukundig, geotechnisch en archeologisch veldonderzoek.

Sialtech telt circa 30 medewerkers die projecten zelfstandig of in kleine teams uitvoeren. Er heerst een collegiale, informele sfeer met veel ruimte voor eigen initiatieven. Wij voeren een actief opleidingsbeleid voor zowel vakkennis als vaardigheden, waarbij werken en leren samengaan. Voor iedere medewerker wordt continu de balans gezocht tussen eigen verantwoordelijkheid en begeleiding.

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan willen we graag met jou in contact komen. Solliciteer direct en stuur je CV en motivatiebrief naar diana.vanvark-kwakkenbos@abo-group.eu .

Veldwerk

Heb je een technische achtergrond en werk je graag buiten? Ben je enthousiast, nauwkeurig en gedreven? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Interne opleiding

Nog niet de juiste diploma’s op zak? We hebben een actief opleidingsbeleid voor zowel vakkennis als vaardigheden, waarbij werken en leren samengaan. Als junior veldwerker volg je een opleidingstraject van een jaar. Na het behalen van je certificaten en een audit mag je jezelf milieukundig veldwerker noemen.

Rijbewijs

Om op locatie te kunnen werken moet je kunnen autorijden. Nog geen B-rijbewijs? Geen probleem. We bieden de mogelijkheid om via ons versneld je rijbewijs te halen.

Stageplaatsen

Voor leerlingen van vmbo- en mbo-opleidingen hebben wij interessante en leerzame stageplaatsen die een uitstekende basis zijn voor je verdere loopbaan.

Kantoor

Interesse in een baan op ons kantoor? Jouw organisatievermogen en uitstekende contactuele eigenschappen zijn van harte welkom. Ook jouw kennis van en ervaring met veldwerk, administratie of logistiek kun je bij ons goed inzetten.